Medisch Advies Respectvol &
Integere Samenwerking

Feest! In de lustrumeditie van de Glossy: Limburgse zakenvrouwen

Dinsdag 27-11-2018 was het zover. Samen met Jaap in de auto naar Roermond: mr. Sammi, wat een aankomst: zo warm, zo stoer en al helemaal in kerstsfeer. We zijn er al vroeg en kijken onze ogen uit, eerst maar wat drinken.

Zo′n heerlijk kriebelend gevoel in de onderbuik: dadelijk de lancering en presentatie van de lustrumeditie van de Glossy: Limburgse zakenvrouwen! En ik sta erin... Alles is feestelijk, we beginnen met een sprankelende bubbel en heerlijke hapjes: letterlijke een streling van de tong. Dan komt Annemarie van Gaal, ze heeft een inspirerend verhaal over vrouwelijk ondernemerschap en vooral haar visie over de kerntalenten van mensen, past helemaal in mijn straatje. Daarna volgt een rondleiding door het pand ECI: elektrochemische industrie helemaal omgebouwd voor horeca en cultuur: ge-wel-dig! Wauw wat hebben Ankie Janssens Marjolein Kroese en Renee Sechi-Janssen een geweldig mooie sfeer gecreëerd op deze idyllische plek. Een prachtig voorbeeld van vrouwenpower. Aansluitend is er een vrouwelijke DJ die de muziek verzorgt en een vrouwelijke acrobaat die boven in de lakens hangt en een ware show weggeeft.

Uiteindelijk wordt de glossy onthult. Wat is het artikel mooi geworden en de foto... ik word er stil van. Ik ben zo trots en dankbaar dat ik erin sta, naast al die andere krachtige vrouwen, een blad om trots op te zijn en om te bewaren.

Dankjewel Fons Van Dosselaar, voor het feit dat je dit mooie blad publiceert en vrouwen het podium geeft om te shinen, Nicole Smolenaers voor het feit dat je mijn verhaal zo mooi hebt neergeschreven en Sandra Huntjens voor de fotoshoot bij het Reindersmeer in Bergen.

Dankjewel Jaap, Nieke, Harm en Rens, voor jullie steun, zonder jullie had ik hier niet gestaan! Ook bedankt aan mijn ouders: Toos en Niek: door jullie fantastische opvoeding ben ik geworden zoals ik ben en daar ben ik apetrots op en dat mag gezien worden.